Wij adviseren, verkopen en installeren

De specialist in zonnepanelen

JBTech Duurzaam

Wek uw eigen energie op met zonnepanelen

Voor het opwekken van energie zijn zonnepanelen in Nederland een goede optie. De energie is schoon en raakt nooit op. Het is een makkelijke stap richting duurzaam ondernemen en leven. JBTech adviseert, verkoopt en installeert de zonnepanelen op uw bedrijfspand of woning. Ieder pand is uniek en daarom maken wij altijd een plan op maat.

JBTech levert kwaliteit, wij garanderen dat de zonnepanelen ook rendement opleveren. Ook informeren we u uitgebreid over de mogelijkheden om energie terug te leveren aan leveranciers en welke voordelen daar voor u aan verbonden zijn. Overigens zijn de panelen nu voordeliger want de BTW op de zonnepanelen kan teruggevraagd worden bij de Belastingdienst.

Contact opnemen

Opgeleverde duurzame projecten

Meer bekijken?

Bekijk al onze projecten

Wat doet JBTech?

JBTech is een onafhankelijke partij voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. We bieden onze klanten te allen tijde de beste prijs/kwaliteitverhouding in elke specifieke situatie. Zoals altijd staan we voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Wij helpen u letterlijk en figuurlijk op weg in de wereld van de zonne-energie.

Waarom zonnepanelen?
Overschakelen op het zelfstandig opwekken van stroom, bespaart op termijn veel geld. Daarnaast is duurzame wereld een belangrijk item waar u een bijdrage aan wilt leveren. En dan zijn er nog allerlei andere voordelen, die we graag in een persoonlijk gesprek met u delen.