Een veilig gevoel

Beveiliging door JBTech

Totaalpakket voor beveiliging

Uw bedrijfspand, winkel of woning goed beveiligen tegen inbraak, brand of een andere calamiteit is een specialiteit van JBTech. Van inbraakalarm tot het brandmeldsysteem en van camerabewaking tot toegangscontrole, wij zorgen voor een veilig gevoel.

Het gaat om veiligheid in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan advies, beveiligingsconcepten, bewaking, service en onderhoud.

Dit kunnen we voor u betekenen:
- Inbraak detectiesystemen
- CCTV- en IP camera systemen
- Toegangscontrole systemen
- Intercomsystemen
- Brandmeldinstallaties
- Systeemintegratie

Contact opnemen

Opgeleverde beveiligingsprojecten

Meer bekijken?

Bekijk al onze projecten

Beveilig uw bedrijfspand of woning

Inbraakbeveiliging

Uw bedrijfspand of woning goed beveiligen tegen inbraak is een must. Beveiligen is meer dan alleen een betrouwbaar inbraakdetectiesysteem. In eerste instantie ontmoedigen we een inbreker door het inbraakalarm. Mocht een inbreker toch naar binnen gaan dan is er een razendsnelle detectie en melding naar onze meldkamer. Zij beoordelen de situatie en coördineren de opvolging. Natuurlijk wordt u ook op de hoogte gebracht.

Met een elektronisch alarmsysteem en een abonnement op onze meldkamer kiest u voor optimale zekerheid. Ons assortiment inbraakinstallaties is zeer uitgebreid en voor elke situatie hebben wij een oplossing. Als technisch beveiligingsbedrijf laten wij niets aan het lot over!

Brandmeldsystemen

Een brand kan in enkele seconden heel gevaarlijk zijn. Voor iedereen zijn veiligheid is een professionele brandpreventie installatie belangrijk. Wij ontwerpen een detectieplan voor bedrijfspanden en woningen. Daarbij is de NEN2535 norm ons uitgangspunt. Wij installeren, beheren en onderhouden uw brandmeldinstallatie. 

Doordat we het systeem voorzien van een certificaat, beschikt u over een kwaliteitsbewijs dat garandeert dat het systeem voldoet aan de geldende regelgeving. Als het brandmeldsysteem doorgemeld moet worden aan de brandweer, kunnen we dat voor u verzorgen. Ook kunnen we het systeem direct met onze meldkamer verbinden.

Camera observatie

Een belangrijke tool in preventieve veiligheid is camerabeveiliging. Zodra inbrekers een camera zien hangen, schrikt dat toch af.  Met de camera’s brengen bovendien alle ruimtes die u maar wilt in beeld. Overigens niet alleen voor bewaking kunt u camera’s inzetten, ook voor communicatie en besturing zijn ze zeer geschikt.

De beelden die de camera opneemt, worden geregistreerd. Wanneer en waar u wilt kunnen de beelden bekeken worden. De camerabeelden kunnen ook worden verbonden met onze meldkamer. Wij houden 24 uur per dag in de gaten wat er in en rondom uw pand gebeurt. Vertrouwen we een situatie niet, dan ondernemen we direct actie.

Toegangscontrole

Door een toegangscontrole bepaalt u zelf binnen het bedrijf welke medewerkers toegang hebben tot welke ruimtes. Zo worden belangrijke bedrijfsinformatie en waardevolle spullen goed beschermt. De toegangscontrolesystemen registreren zeer nauwkeurig wie er binnen komt, zodat er ook achteraf controles uitgevoerd kunnen worden.

Met een kwalitatief toegangscontrolesysteem wordt de kans op diefstal verkleint. Het spreekt voor zich dat inbraak-, brand- en camerasystemen met elkaar verbonden zijn. Alles moet goed op elkaar afgestemd worden zodat bij calamiteiten de toegangen gesloten of juist opengaan. Wij ontwerpen, adviseren én nemen ook de verantwoordelijkheid voor onderhoud en het verhelpen van storingen. Bij storingen en/of calamiteiten staat onze storingsdienst 24 uur per dag klaar om problemen direct op te lossen.